Kristýna M. Sataryová



Seriál o ježkovi: díl 3 – tvoření na Kanárech

Seriál o ježkovi: díl 3 – tvoření na Kanárech

Zveřejněno: 14. 9. 2017

Myslela jsem si, že mi tvorba autorského komiksu zabere třeba i několik měsíců. Plánů všeho druhu jsem totiž měla nemálo. Ke všemu jsem si ještě odjela na dva měsíce jako digitální nomád na Kanárské ostrovy. „To je prostě zabitý,“ myslela jsem si a předpokládala, že tam nic moc neudělám.

Stalo se ale to, že mi odpadla jedna velká zakázka a já měla čas se víc flákat. Užívala jsem si oceán, ranní běh po pláži, obědové pikniky, a hlavně výpravy na blízký poloostrov Isletu s jeho divokou atmosférou. No ale co se nestalo!

Všechno mě to tak nabilo, že jsem se po čase přistihla, že kreslím komiks od rána do večera a skuhrám, když si uvědomím, že je po půlnoci a měla bych jít už spát. Brzy ráno zase vyskakuji z postele a celá natěšená usedám k dalšímu kreslení. Tenhle intenzivní režim mi vydržel přibližně dva týdny až do zdárného dokončení komiksu. A čím to? Řekla bych, že možností se do tématu řádně ponořit a inspirací z ciziny, kde mě nic nerozptylovalo. Mohu jen doporučit!

První díl seriálu o tom, jak vznikal komiks s ježkem i s PDF ke stažení, naleznete zde. Druhý díl je tady.

Chcete se mnou zůstat v kontaktu? Přihlaste se přes formulář níže do mého newsletteru. Sdílím v něm své obrázky, inspiraci a postřehy ze života. Díky němu vám také neunikne žádný blogový článek ani nabídka obrázků, které si můžete pořídit k sobě domů.