Kristýna M. Sataryová



Na čumendu po Karlíně

Na čumendu po Karlíně

Zveřejněno: 12. 1. 2018

Honza Hudec se mi ozval s neobvyklým zadáním. Potřeboval něčím oživit pokoj pro hosty, který se nachází v domě na Karlínském náměstí. A napadlo ho, že by to mohlo být něco, co hostům usnadní život.

Tím něčím se měla stát ilustrovaná mapka náměstí s kostelem a přilehlého okolí, která měla hostům ukázat, kam si dojdou do večerky pro rohlíky, na kafe nebo třeba na poštu. Zkrátka aby při vycházkách vždycky nabrali ten správný směr.

Dostala jsem od Honzy zadání a šlo se na věc! Nejdřív na skici, abychom vyladili všechny důležité detaily a popisky, které musí sedět.

Mapka pak pod rukama dostávala tvar i barvy, až jsme se dostali k dokončení celého dílka. A Honza byl tak vstřícný, že mi poslal i vytištěnou mapku v akci. Z těhle fotek a materiálů „z terénu“ mám vždycky velkou radost. Ilustrace tím pro mě vždycky ožije a žije svým životem.

Chcete se mnou zůstat v kontaktu? Přihlaste se přes formulář níže do mého newsletteru. Sdílím v něm své obrázky, inspiraci a postřehy ze života. Díky němu vám také neunikne žádný blogový článek ani nabídka obrázků, které si můžete pořídit k sobě domů.